De eerste Nederlandse sojadrink vanaf 7 november verkrijgbaar!

De eerste Nederlandse sojadrink vanaf 7 november verkrijgbaar!

Wij zijn erg verheugd te melden dat we onder de naam van De Nieuwe Melkboer, per 7 november, de eerste lokale Nederlandse sojadrink op de markt gaan brengen. Een sojadrink die gemaakt is van sojabonen die op Nederlandse bodem zijn geteeld. Een echte primeur als het gaat om het aanbod van plantaardige zuivelalternatieven. Wat het nog specialer maakt is dat wij de drink super vers aanbieden, en dat proef je! Onze sojadrink is zeer geschikt voor in je koffie, heeft mooie opschuim-eigenschappen, maar is ook heerlijk in je ontbijt of gewoon om te drinken. 

De Nieuwe Melkboer bestaat uit twee nieuwsgierige boerenzonen, Bart en Tom Grobben. Samen hebben wij 3 jaar geleden besloten om een nieuwe (melk)weg in te slaan met ons melkveebedrijf; een plantaardige weg wel te verstaan. We zijn begonnen met het inzaaien van een halve hectare Nederlandse soja op onze boerderij in Twente. Drie jaar later kunnen wij met gepaste trots aankondigen dat onze Nederlandse sojamelk binnenkort verkrijgbaar is! Een geheel nieuwe melk-weg.

De Nederlandse sojamelk is per 7 november in Oost Nederland voor horecazaken beschikbaar bij ‘Bolscher Meer Dan Vlees’ en bij ‘Aanstreekelijk’ voor consumenten. In de Randstad worden onze producten aangeboden bij SLA en VKUSVILL. Geïnteresseerde horeca-ondernemers in de Randstad kunnen onze producten verkrijgen via Chef Centraal.

Tags: , , ,