Ons Verhaal

Al generaties lang wordt er melk geproduceerd in onze familie. Waar onze voorouders met de tijd mee zijn gegaan door zich te specialiseren in het produceren van melk zijn wij, Bart en Tom, als jongste generatie boeren aan het onderzoeken hoe we het werk van de generaties voor ons voort kunnen zetten en op onze manier kunnen inspelen op de ontwikkelingen van deze tijd. In 2016 wisten we het; het wordt plantaardig! Stapsgewijs zijn we onderzoek gaan doen en in 2017 was er onze eerste echte oogst: soja van Overijsselse bodem. Hoe meer we ons verdiepten in dit mooie gewas, hoe meer we overtuigd raakten. Met onze eigen Nedersoja producten kunnen we verder bouwen aan wat de generaties voor ons hebben opgezet. Graag willen we de consumenten laten zien dat soja ook een duurzaam product kan zijn het door het lokaal te telen en niet vanuit andere continenten te importeren. En dan hebben we het nog niet gehad over hoe gezond en vooral smakelijk Nederlandse soja kan zijn.


Ons Team

In 2018 hebben we de eerste stappen naar realisatie gezet door twee enthousiastelingen, Camila en Sebastiaan, aan ons team toe te voegen en De Nieuwe Melkboer officieel als bedrijf te lanceren.

Tom Grobben

Bart Grobben

Sebastiaan van Lunteren

Camila Leal