Binnenkort verkrijgbaar bij De Nieuwe Melkboer
Een plantaardig alternatief voor yoghurt? Yog? Sojaghurt? Quark? De Nieuwe Melkboeren weten nog niet hoe ze het nieuwe product gaan noemen. Maar ze weten wel dat ze een verdraaid lekkere creatie hebben gemaakt van hun Nederlandse sojabonen; wat verdacht veel weg heeft van een yoghurt.
De creatie heeft wel veel stijl, maar geen Griekse of Bulgaarse stijl. Misschien is het wel gewoon Nederlandse stijl?
Zodra ze eruit zijn welke naam het beste bij de creatie past, willen ze jullie zo snel mogelijk het product laten proeven.
Mochten jullie nog goede ideeën hebben, schroom dan niet om deze met De Nieuwe Melkboeren te delen!
7 reacties
Hallo Bart en Tom.
Ik heb jullie net op tv gezien in het programma “de boerderij”. Complimenten! Ik zou heel graag jullie soyamelk willen kopen. Maar ik woon in Drunen in Noord-Brabant. Leveren jullie toevallig ook via boerderijwinkels hier in de buurt? Als het gaat lukken met jullie soya yoghurt, dan ben ik daar zeker ook in geïnteresseerd.
Ik hoop van harte dat ik binnenkort Nederlandse soyaproducten kan gaan eten c.q. drinken.
Hoor graag van jullie.
Veel succes met jullie bedrijf.
Groetjes,
Margo
Wellicht mooie naam voor de joghurt: joyhurt??
Of: Joyzuivel?
Succes!
Of: Joysoy?
Of: SoyHeart.
“Soja met een Hart”
He mannen,
Zelf ben ik bezig om gelei te maken en het als naam voor de productlijn Valleigelei gekozen. Bekt hopelijk goed en product zit erin verwerkt. Ben nog niet op de markt.
Voor jullie idee: Ned-zoja-ghurt of iets dergelijks
Succes met zoeken naar mooie naamcombinatie.
Complimenten voor jullie initiatief!
Hebben jullie al aan biologische koudgeperste soja olie gedacht?